Met een klein budget toch flink verbouwen in je kantoor!

We zitten nog altijd middenin de corona crisis en zijn we in vele doen en laten beperkt. Zo kunnen we niet gemakkelijk bij elkaar op bezoek en is het dringende advies nog altijd om zoveel mogelijk thuis te werken. We kunnen hierdoor geen bezoek brengen aan het kantoor of samen komen met collega’s, dus zul en alles online moeten organiseren. De rust en vrijheid zorgt er echter wel voor dat er ruimte is voor bijvoorbeeld een verbouwing van het huidige kantoor, of juist de inrichting van een nieuw kantoor! In dit blog geven we je graag een aantal tips hoe je voordelig een kantoor kunt inrichten!

De ideale vloer voor op het kantoor

In eerste instantie zul je in het kantoor moeten beschikken over de juiste kantoormeubelen en accessoires waar je graag over zou willen beschikken. Kies je voor een hoekbureau, of kies je liever voor een recht bureau die je middenin het kantoor plaatst. Wanneer je alle benodigdheden en kasten hebt aangeschaft en bijvoorbeeld een bouwtekening hebt gemaakt, kun je kijken naar de praktische klussen die uitgevoerd moeten worden bij de inrichting van het kantoor. 

Wanneer je opzoek bent naar een juiste en voordelige vloer voor je kantoor, kun je kiezen voor tapijttegels. Tapijttegels zijn namelijk erg makkelijk te leggen en goedkoop aan te schaffen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een laminaatvloer waar je erg veel geld voor nodig hebt. Tapijttegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, patronen en zorgen ze voor een unieke look in je kantoor.

Kies voor een tapijttegels restpartij 

Nu bieden tapijttegels natuurlijk al veel voordelen en is het een erg voordelige manier om te beschikken over een juiste vloer voor het kantoor, maar zijn er hierin ook nog vele koopjes te vinden. Zo kun je namelijk een tapijttegels restpartij aanschaffen, waarbij je voor een bepaald aantal tapijttegels erg veel korting kunt krijgen. De restpartijen zijn de laatste exemplaren van een bepaald soort tapijttegels in het assortiment en zijn deze tapijttegels hier niet meer in opgenomen, waardoor jij deze voordelig kunt aanschaffen. De restpartij tapijttegels beschikken over dezelfde kwaliteit als de tapijttegels in het huidige assortiment, maar kun jij nu nog over extra korting beschikken!

Kijk eens goed naar waar je jouw extra voordelen kunt meepakken en kijk bijvoorbeeld eens naar restpartijen. Voor inrichtingen van een kantoor zijn restpartijen voor vloeren en tapijttegels, muurverf en meer namelijk erg voordelig, waardoor het zeker de moeite is om hier eens naar te kijken!

Geef een antwoord