Een kijkje in de wereld van Studio Anneloes

Anneloes uit Amsterdam probeert veel in het leven, voordat ze ontdekt waar haar talent ligt. Zo schrijft ze poëzie, gaat ze op jazzballet en staat ze zelfs een blauwe maandag op het toneel, waar ze als Juliet een schrijnende dood sterft door een dolk in het hart. Ook al deze hobbies worden met een dolk over de kling gejaagd, zodra Anneloes ontdekt waar waarlijk haar passie ligt. In 2006 openbaren haar genen (of de goede God, afhankelijk van waar je in gelooft) met welk uniek talent ze is begiftigd. Het ontwerpen van mode! Zo ziet halverwege het vorige decennium een nieuw Nederlands modemerk het levenslicht: Studio Anneloes.

De speerpunten van Studio Anneloes

Anneloes houdt van kwaliteit. Dit komt niet alleen tot uiting in de stoffen die ze gebruikt, maar is te zien in alle fases en hoedanigheden van het productieproces. Zo zorgt ze ervoor dat de naaiers en naaisters in goede omstandigheden aan haar kleding kunnen werken. Ook ziet ze erop toe dat ze een goed salaris krijgen voor hun inspanningen. Daarnaast wil ze ook dat de productie geen negatieve gevolgen heeft voor het milieu. Duurzaam dus. In een tijd waarin we ons bewust zijn over de impact die we als consument kunnen hebben op de planeet en op de levens van andere mensen (en dan vooral op de levens van mensen die niet zijn geboren in een land waarin iedereen naar school kan en een studie kan volgen) kun je de kleding van Studio Anneloes met een schoon geweten aanschaffen.

Mijn persoonlijke favoriet

Mijn persoonlijke favoriet in het assortiment van studio anneloes is haar gele poppy blouse. Dit is een chique blouse van polyamide en elasthan. De blouse heeft precies de juiste balans tussen sexy en stijlvol, waardoor ik hem aankan naar het werk maar ook naar een date. Deze blouse is verkrijgbaar voor 89,95 euro op de website van Winkelstraat.
Al met al is de kleding van Anneloes goed voor je uitstraling, voor je geweten en voor het milieu. Sla dus de Primark voortaan over en neem een kijkje in het assortiment van Studio Anneloes. Niet langer hoef je het labeltje van je kleding angstvallig te verbergen als je je uitkleedt voor die leuke Groenlinks-stemmende man, bovendien veranderen je kleren niet meer in een hobbezak na een paar keer wassen. Het tijdperk van fast fashion is voorbij. Het tijdperk van Studio Anneloes is pas net aangebroken!

Geef een reactie